top of page

Dakkapel reinigen Amsterdam

Dakkapel reinigen Amsterdam

Wij maken uw dakkapel in Amsterdam als nieuw!

Dakkapel reinigen grondig en snel voor maar €95.- Incl. btw binnen 48 uur!

Naast het feit dat onderhoud aan uw dakkapel natuurlijk heel belangrijk is, is dakkapel reinigen gewoon noodzakelijk om uw woning er weer tiptop uit te laten zien. Het oog wil namelijk ook wat. Voor dakkapel reinigen in Amsterdam moet u echt bij Mick Papenburg zijn.

Elke hoekje, gaatje en kiertje van de dakkapel wordt door ons handmatig, grondig schoon geboend. Wij reinigen jaarlijks ongeveer 750 dakkapellen, waarvan veel dakkapellen in Amsterdam, bij tevreden, terugkerende klanten. Dat zegt genoeg over onze kwaliteit!

Dakkapel reinigen is daarmee de hoeksteen van ons bedrijf geworden. Wij kunnen met trots zeggen dat Mick Papenburg dakkapel reinigen de veiligste, goedkoopste en snelste manier is voor uw dakkapel reiniging in Amsterdam. Vraag een offerte voor een combinatie van dakkapel reinigen en dakgoot reinigen, en u ontvangt direct de scherpste prijs. Wij kunnen binnen 48 uur uw dakkapel reinigen. U betaald makkelijk achteraf per bank.

Dakkapel schilderen al vanaf €300.- incl. btw

Als door achterstallig onderhoud dakkapel reinigen niet het gewenste resultaat meer geeft, kunnen Trespa dakkapellen gewoon geschilderd worden, en met de juiste voorbereiding krijgt u een schitterend resultaat. Net als alle andere kunststofplaten heeft Trespa specifieke eigenschappen die u in acht moet nemen tijdens het bewerken. Dat is bij het voorbewerken om Trespa te schilderen niet anders. De toplaag bestaat uit fenolhars, en deze toplaag vraagt een speciale voorbehandeling voordat u Trespa kunt gaan schilderen.

U kunt het zelf, maar wij kunnen het beter!

Kortom, als dakkapel reinigen niet het gewenste resultaat meer geeft, laat uw dakkapel dan door ons schilderen.

Wij beloven u top resultaat!

Dakkapel reinigen Amsterdam een bewijsstuk

De foto hierboven is een voorbeeld van hoe wij een dakkapel meestal aantreffen. De foto onder is hoe wij de dakkapel reinigen.

De dakkapel reinigen is vaak een beetje het vergeten kindje. We geven een klein vermogen uit om de dakkapel te laten plaatsen, maar als het eenmaal staat wordt er doorgaans niet meer naar omgekeken. Natuurlijk zijn dakkapellen tegenwoordig onderhoudsarm, maar dat wil niet zeggen dat er totaal geen onderhoud moet worden gepleegd. Trespa of andere kunststoffen zijn keihard, maar vinden een doekje op zijn tijd best fijn. Doe je niets aan dakkapel reinigen, dan zal het weer, vuil, schimmel en mos echt zijn sporen achterlaten. Het nadeel van dat keiharde materiaal is namelijk, dat als vuil er eenmaal in zit, het zeer moeilijk te verwijderen is. Een grauwe, grijze waas is dan het resultaat. Dakkapel reinigen in Amsterdam doen wij met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen waardoor uw dakkapel weer als nieuw wordt, en het milieu niet wordt belast.

Waarom uw dakkapel reinigen in Amsterdam door Mick Papenburg?

  • Dakkapel reinigen voor vaste prijzen

  • Binnen 48 uur uitgevoerd

  • Laagste prijs garantie

  • Geen voorrijd kosten

  • Achteraf per bank betalen

Dakkapel reinigen of schilderen?

Vraag het ons!

Naam*

Adres*

E-mailadres*

Mobiel*

Bericht*

bottom of page