top of page

Dakkapel reinigen Abcoude

Dakkapel reinigen Abcoude

Wij maken uw dakkapel ook in Abcoude weer als nieuw!

Dakkapel reinigen in Abcoude grondig en snel voor maar €95.- Incl. btw

Dakkapel reinigen Abcoude

Voor een vaste prijs van €95.- Zonder bijkomende kosten! maken wij uw dakkapel ook in Abcoude weer helemaal schoon. De beplating, de regenwater afvoer en de ramen en kozijnen, wij pakken alles aan en slaan geen hoekje over.

Een dakkapel is een ideale ruimte winnaar maar tegelijkertijd ook een enorme vuilvanger.

Om nu zelf het dak op te klimmen en de dakkapel te gaan schrobben is niet echt een goed idee.

Om een dakkapel in Abcoude goed en veilig schoon te maken is ervaring en kennis echt een vereiste.

Het reinigen van de dakkapel in Abcoude

Met ladders of indien nodig een hoogwerker bereiken wij uw dakkapel.

Wij zetten de dakkapel in met water en een milieuvriendelijk schoonmaak middel.

Vervolgens schrobben wij de dakkapel handmatig schoon. Schimmels, alg, mos en vuil worden grondig verwijderd. Daarna wordt de dakkapel nagespoeld met osmose water. Als laatste drogen wij uw dakkapel in Hoofddorp na met een zachte spons.

Wij maken al 25 jaar wekelijks dakkapellen en dakgoten grondig schoon.

U wilt uw dakkapel weer schoon en fris hebben en het liefst zo snel mogelijk.

We kunnen een prachtig verhaal vertellen over hoe belangrijk dakkapel reinigen is. Maar dat weet u zelf allang. Buiten het feit dat onderhoud natuurlijk heel belangrijk is, is dakkapel reinigen gewoon noodzakelijk om uw woning er weer top uit te laten zien. Het oog wil namelijk ook wat. Voor dakkapel reinigen in Abcoude moet u echt bij Mick Papenburg zijn.

Elke hoekje, gaatje en kiertje van uw dakkapel wordt door ons handmatig, grondig schoon geboend. Wij reinigen jaarlijks ongeveer 750 dakkapellen, bij tevreden, terugkerende klanten.

Dat zegt genoeg over onze kwaliteit!

Dakkapel reinigen is daarmee de hoeksteen van ons bedrijf geworden. Wij kunnen met trots zeggen dat Mick Papenburg dakkapel reinigen Abcoude de veiligste, goedkoopste en snelste manier is voor uw dakkapel reiniging. Vraag een offerte voor een combinatie van dakkapel reinigen en dakgoot reinigen, en u ontvangt direct de scherpste prijs. Wij kunnen binnen 48 uur uw dakkapel in Abcoude reinigen.

Als wij uw dakkapel in Abcoude hebben schoongemaakt ontvangt u een SMS. Daarin staan onze bankgegevens waarnaar u de kosten kunt over maken.

U betaald makkelijk achteraf per bank.

Mick Papenburg Dakkapel reinigen Abcoude.

Betrouw baar Makkelijk en Snel.

Hoe reinigen wij uw dakkapel in Abcoude?

Nadat u ons opdracht heeft gegeven om de dakkapel in Abcoude te laten schoonmaken, gaan wij uw opdracht inplannen.

Meestal kunnen wij uw dakkapel in al binnen 48 uur komen schoonmaken.

U ontvangt 1 dag voordat wij de dakkapel komen reinigen een SMS bericht ter attentie dat wij komen.

Onze bedrijfswagens zijn uitgerust met het zogenoemde Telewash systeem. Wij beschikken over 1000 liter gedemineraliseerd osmose water om uw dakkapel schoon en streeploos op te leveren.

Als wij op uw locatie in Abcoude zijn, bekijken wij wat de meest effectieve methode is om uw dakkapel te reinigen. Dat kan met de telescoopsteel zijn vanaf de straat of handmatig met de ladder of hoogwerker.

Een dakkapel, die regelmatig is schoongehouden kan in principe prima worden gereinigd met de zachte borstels van ons telewash systeem. Er is dan vaak alleen alg en oppervlakkig vuil aanwezig. Is de dakkapel echter sterk vervuild, dan zullen wij de dakkapel handmatig reinigen.

We gaan dan het dak op om de dakkapel handmatig in te zetten met een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel. Dit laten we 10 minuten intrekken. Intussen kijken we de afvoer op het dak van de dakkapel na en maken we de afvoer vrij van vuil zodat regenwater netjes kan doorlopen naar de dakgoot.

Na het intrekken van het schoonmaakmiddel gaan we de dakkapel reinigen. Ook worden gelijk de kozijnen en ramen van de dakkapel grondig schoongemaakt.

We gebruiken voor het handmatig reinigen speciale NYLON reinigingspads die absoluut niet krassen. We gebruiken deze reinigingspads ook op glas waar hardnekkig vuil op zit.

Uw dakkapel in Abcoude is nu schoon!

Als de dakkapel helemaal schoon is en vrij van mos, alg en vuil spoelen wij de dakkapel na met osmose water.

Als laatste wordt de dakkapel opgewreven met een zachte doek.

De dakkapel in Abcoude is nu helemaal schoon en kan er weer zeker een of twee jaar tegenaan.

U ontvangt van ons een SMS bericht met de mededeling dat wij uw opdracht hebben uitgevoerd.

In de SMS staan onze bankgegevens waarop u de kosten kunt overmaken.

Dakkapel schilderen al vanaf €300.- incl. btw

als door achterstallig onderhoud dakkapel reinigen niet het gewenste resultaat meer geeft, kunnen Trespa dakkapellen gewoon geschilderd worden, en met de juiste voorbereiding krijgt u een schitterend resultaat. Net als alle andere kunststofplaten heeft Trespa specifieke eigenschappen die u in acht moet nemen tijdens het bewerken. Dat is bij het voorbewerken om Trespa te schilderen niet anders. De toplaag bestaat uit fenolhars, en deze toplaag vraagt een speciale voorbehandeling voordat u Trespa kunt gaan schilderen.

U kunt het zelf, maar wij kunnen het beter!

Kortom, als dakkapel reinigen niet het gewenste resultaat meer geeft, laat uw dakkapel dan door ons schilderen.

Wij beloven u top resultaat!

Dakkapel reinigen Abcoude een bewijsstuk

De foto hierboven is een voorbeeld van hoe wij een dakkapel in Abcoude meestal aantreffen. De foto onder is hoe wij de dakkapel reinigen in.

De dakkapel reinigen is vaak een beetje het vergeten kindje. We geven een klein vermogen uit om de dakkapel te laten plaatsen, maar als het eenmaal staat wordt er doorgaans niet meer naar omgekeken. Natuurlijk zijn dakkapellen tegenwoordig onderhoudsarm, maar dat wil niet zeggen dat er totaal geen onderhoud moet worden gepleegd. Trespa of andere kunststoffen zijn keihard, maar vinden een doekje op zijn tijd best fijn. Doe je niets aan dakkapel reinigen, dan zal het weer, vuil en mos echt zijn sporen achterlaten. Het nadeel van dat keiharde materiaal is namelijk, dat als vuil er eenmaal in zit, het zeer moeilijk te verwijderen is. Een grauwe, grijze waas is dan het resultaat. Dakkapel reinigen in Abcoude, doen wij met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen waardoor uw dakkapel weer als nieuw wordt, en het milieu niet wordt belast.

Waarom uw dakkapel reinigen in Abcoude door Mick Papenburg?

  • Dakkapel reinigen voor vaste prijzen

  • Binnen 48 uur op locatie

  • Laagste prijs garantie

  • Incl. wax behandeling

  • Geen voorrijd kosten

  • U hoeft niet thuis te zijn

  • Achteraf per bank betalen

Dakkapel reinigen of schilderen?

Vraag het ons!

Naam*

Adres*

E-mailadres*

Mobiel*

Bericht*

bottom of page