top of page

Dak en gevel reinigen Diemen

Geef uw dak en gevels weer de uitstraling van toen.

Uw woning of bedrijfspand in Diemen is uw grootste bezit. Onderhoud aan uw dak en gevel is onontbeerlijk.

En u steekt er de ogen van de buren mee uit.

Dak en gevel reinigen Diemen

Uw dak en gevel in Diemen schoon, een veilig gevoel

Het belang van een gezonde gevel in Diemen.

Een woning of bedrijfspand in Diemen is in de regel de grootste investering die een mens doet. Meestal wordt aan het interieur grote aandacht besteed. Dure keukens, vloeren en hifi systemen worden zonder omhaal aangekocht en zijn vaak het centrale punt in de woning in Diemen. Een werkster maakt de boel dan eens per week schoon. Aan de buitenkant van het pand wordt vaak veel minder gedaan. Terwijl juist de buitenkant zo belangrijk is. Een goed dak, een schone dakgoot en een gezonde isolerende gevel in Diemen zorgen ervoor dat het gehele pand decennia lang bescherming biedt aan de bewoners. 

Dak en gevel reinigen in Diemen duur of valt het wel mee?

Het reinigen van dak en gevel in Diemen is specialistisch werk, en moet altijd door ervaren mensen worden uitgevoerd. Mick Papenburg dak en gevel reiniging Diemen kan elke klus op elke hoogte aan. Door onze jarenlange ervaring met gevel reiniging zijn wij niet duur. Dat komt omdat we juist door die ervaring, snel werken, en in het bezit zijn van alle materialen en reinigingsmiddelen. Geen klus is ons vreemd.

Een vies dak en een vuile gevel in Diemen reinigen

Periodiek onderhoud is noodzakelijk en absoluut niet duur.

u voorkomt hiermee verminderde bescherming van uw woning in Diemen. Door ophoping van vuil, mos en bladeren wordt het regenwater niet meer afgevoerd en ontstaan lekkages, soms zelfs binnenshuis. Het water dat over het dak, de dakgoot, langs de buitenmuur loopt, kan ervoor zorgen dat het dak en de gevel gaat beschimmelen. De gevel, dakgoot en regenpijp worden een broedplaats voor schimmels, muggen en andere ongewenste levensvormen. Houten kozijnen, boeiboorden, dakranden en gevels kunnen gaan rotten. Daarbij komt mogelijk de dakgoot door het gewicht van het water los te zitten.

Mick Papenburg Dak en gevelreiniging Diemen

Ter voorkoming van voornoemde problemen adviseren wij om eens per 10 jaar het dak en de gevel in Diemen te laten reinigen en impregneren. Mick Papenburg dak en gevelreiniging Diemen is gespecialiseerd in het schoonmaken van de gehele buitenzijde van uw pand in Amsterdam en kan uw opdracht vaak binnen 48 uur al uitvoeren. En de kosten voor het reinigen van uw dak en gevel in Diemen? Die vallen vaak enorm mee.

Prijzen dak en gevel reinigen Diemen

De kosten voor het reinigen van uw pand vallen vaak best mee.

Het reinigen van dak en gevel is specialistisch werk, en moet altijd door ervaren mensen worden uitgevoerd. Mick Papenburg dak en gevel reiniging Diemen kan elke klus op elke hoogte aan. Door onze jarenlange ervaring met dak en gevel reiniging zijn wij niet duur. Dat komt omdat we juist door die ervaring, snel en efficiënt werken, en in het bezit zijn van alle materialen en reinigingsmiddelen. Geen klus is ons vreemd.

Hieronder geven wij de kosten weer voor diverse specialismen.

Dak reinigen incl. impregneren met 10 jaar garantie €20.- per m2

Gevel reinigen en impregneren met 10 jaar garantie €20.- per m2

Wij plaatsen ook uw dakgoot bescherming.

Met gebruikmaking van de originele

POLY-NET Gootdrain®

Dit product is het beste in de markt en wij plaatsen het graag voor u.

Kosten €20.- p/meter incl. reinigen goot, materiaal en plaatsen.

Zo heeft u nooit meer een volle dakgoot.

Waarom uw dak en gevel in Diemen laten reinigen door ons?

Contact Dak en gevel reinigen Diemen

Naam*

Adres*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Type object

arrow&v

Bericht*

bottom of page