top of page

Glazenwasser Amsterdam

Al 25 jaar De glazenwasser Amsterdam

Zelf ramen wassen in Amsterdam bijna onmogelijk

Voelt u dat het tijd is voor een grote schoonmaak? Dan mag het aan ramen wassen niet ontbreken. Bevuilde ramen zijn een aanslag op het uiterlijk van uw huis, op uw humeur en op de manier waarop het daglicht uw huis binnenvalt. Zelf de ramen wassen in Amsterdam is haast niet mogelijk. De ramen zijn vaak te groot om deze van binnenuit veilig en netjes te wassen. Huur daarom een Glazenwasser Amsterdam in.

De Glazenwasser Amsterdam is erkend door het GWR, het kwaliteitsregister voor Glazenwassers. Dit register waarborgt de professionaliteit en de integriteit van Glazenwasser Amsterdam. Door middel van het register weet de Glazenwasser Amsterdam zichzelf positief op de markt te zetten en zich te onderscheiden door kwalitatief uitstekend en eerlijk werk te leveren. Zijn zaak is transparant, en dat is ook meteen zijn baan.

De Glazenwasser Amsterdam maakt gebruik van het Telewash systeem. Dit systeem is een combinatie van twee innovatieve ontwikkelingen om het glazenwassen effectiever en veiliger te maken. Het Telewash systeem is een telescopisch uitschuifbare steel met een reinigingsborstel aan de kop. Deze kop bevochtigd de ramen tijdens het wassen continue met Osmose water. Dit is gefilterd, gedemineraliseerd water. Hierbij worden er geen schoonmaakmiddelen meer gebruikt, waardoor de methode niet alleen veiliger is, maar ook gezonder en beter voor het milieu. Ook duurt het langer voordat de ramen her bevuilen wanneer de Glazenwasser Amsterdam gebruik maakt van Osmose water. Tot slot kan met dit water ook veilig en grondig reiniging van dakkapellen, houtwerk, zonnepanelen, gevels en zonwering worden bewerkstelligd.

Wilt u een Glazenwasser Amsterdam inhuren om u te helpen met het schoonmaken en onderhouden van uw woning? Neem dan digitaal of telefonisch contact met ons op. Wij voorzien u dan gratis van een duidelijke en vrijblijvende offerte. Indien u meteen een afspraak wilt maken kan dat ook. Vaak is het zelfs al mogelijk om binnen vijf werkdagen in Amsterdam langs te komen en de ramen te wassen. De dag voor uw afspraak, zullen wij u altijd een SMS sturen ter herinnering. Echter, u hoeft niet persoonlijk aanwezig te zijn als de glazenwasser in Amsterdam de werkzaamheden gaat uitvoeren.

Waarom Mick Papenburg de glazenwasser Amsterdam inhuren?

Al 25 jaar maandelijks Dé glazenwasser Amsterdam

Achteraf betalen per bank.

Wij wassen de ramen én kozijnen.

Geen contract.

Opzeggen wanneer u wilt

Naam*

Adres*

Woonplaats*

Mobielnummer*

E-mailadres*

Bericht*

Glazenwasser Amsterdam

bottom of page