top of page

Glazenwasser Buitenveldert

Al 25 jaar de glazenwasser in Amsterdam Buitenveldert

Zelf ramen wassen in Buitenveldert onmogelijk

Amsterdam Buitenveldert bestaat hoofdzakelijk uit appartementen en flats. Kortom hoogbouw.

De appartementen zijn voorzien van grote raampartijen waardoor de woningen veel daglicht krijgen.

Om optimaal van het daglicht te genieten zijn schone ramen essentieel.

Zelf de ramen en kozijnen wassen is vaak geen optie. De ramen zijn simpelweg te groot en onbereikbaar van binnenuit.

Wij wassen al 25 jaar in Buitenveldert alle ramen en kozijnen stralend en streeploos schoon.

Voelt u dat het tijd is voor een grote schoonmaak? Dan mag het aan ramen wassen niet ontbreken. Bevuilde ramen zijn een aanslag op het uiterlijk van uw huis, op uw humeur en op de manier waarop het daglicht uw huis binnenvalt. Zelf de ramen wassen in Buitenveldert is haast niet mogelijk. De ramen zijn vaak te groot om deze van binnenuit veilig en netjes te wassen. Huur daarom een Glazenwasser Buitenveldert in.

De Glazenwasser is erkend door het GWR, het kwaliteitsregister voor Glazenwassers. Dit register waarborgt de professionaliteit en de integriteit van Glazenwassers. Door middel van het register weet de Glazenwasser Buitenveldert zichzelf positief op de markt te zetten en zich te onderscheiden door kwalitatief uitstekend en eerlijk werk te leveren. Zijn zaak is transparant, en dat is ook meteen zijn baan.

De Glazenwasser Buitenveldert maakt gebruikt van het Telewash systeem. Dit systeem is een combinatie van twee innovatieve ontwikkelingen om het glazenwasser effectiever en veiliger te maken. Het Telewash systeem is een telescopisch uitschuifbare steel met een reinigingsborstel aan de kop. Deze kop bevochtigd de ramen tijdens het wassen continue met Osmose water. Dit is gefilterd, gedemineraliseerd water. Hierbij worden er geen schoonmaakmiddelen meer gebruikt, waardoor de methode niet alleen veiliger is, maar ook gezonder en beter voor het milieu. Ook duurt het langer voordat de ramen her bevuilen wanneer de Glazenwasser Buitenveldert gebruikt maakt van Osmose water. Tot slot kan met dit water ook veilig en grondig reiniging van houtwerk, zonnepanelen, gevels en zonwering worden bewerkstelligd.

Wilt u een Glazenwasser Buitenveldert inhuren om u te helpen met het schoonmaken en onderhouden van uw woning? Neem dan digitaal of telefonisch contact met ons op. Wij voorzien u dan gratis van een duidelijke en vrijblijvende offerte. Indien u meteen een afspraak wilt maken kan dat ook. Vaak is het zelfs al mogelijk om binnen vijf werkdagen langs te komen. De dag voor uw afspraak, zullen wij u altijd een SMS sturen ter herinnering. Echter, u hoeft niet persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de werkzaamheden.

Waarom Mick Papenburg de glazenwasser Buitenveldert inhuren?

Al 25 jaar maandelijks de glazenwasser Buitenveldert

Achteraf betalen per bank.

Wij wassen de ramen en kozijnen.

Geen contract.

Opzeggen wanneer u wilt

Naam*

E-mailadres*

Bericht*

bottom of page