top of page

Glazenwasser Diemen

Ramen wassen in Diemen

Ramen wassen in Diemen

Voelt u dat het tijd is voor een grote schoonmaak? Dan mag het aan ramen wassen niet ontbreken. Bevuilde ramen zijn een aanslag op het uiterlijk van uw huis, op uw humeur en op de manier waarop het daglicht uw huis binnenvalt. Huur daarom een Glazenwasser Diemen in.

De Glazenwasser is erkend door het GWR, het kwaliteitsregister voor Glazenwassers. Dit register waarborgt de professionaliteit en de integriteit van Glazenwassers. Door middel van het register weet de Glazenwasser Diemen zichzelf positief op de markt te zetten en zich te onderscheiden door kwalitatief uitstekend en eerlijk werk te leveren. Zijn zaak is transparant, en dat is ook meteen zijn baan.

De Glazenwasser Diemen maakt gebruikt van het Telewash systeem. Dit systeem is een combinatie van twee innovatieve ontwikkelingen om het glazenwasser effectiever en veiliger te maken. Het Telewash systeem is een telescopisch uitschuifbare steel met een reinigingsborstel aan de kop. Deze kop bevochtigd de ramen tijdens het wassen continue met Osmose water. Dit is gefilterd en gedemineraliseerd water. Hierbij worden er geen schoonmaakmiddelen meer gebruikt, waardoor de methode niet alleen goedkoper en veiliger is, maar ook gezonder en beter voor het milieu. Ook duurt het langer voordat de ramen her bevuilen wanneer de Glazenwasser Diemen gebruikt maakt van Osmose water. Tot slot kan met dit water ook veilig en grondig reiniging van houtwerk, zonepanelen, gevels en zonnewerking worden bewerkstelligd.

Wilt u een Glazenwasser Diemen inhuren om u te helpen met het schoonmaken en onderhouden van uw woning? Neem dan digitaal of telefonisch contact met ons op. Wij voorzien u dan gratis van een duidelijke en vrijblijvende offerte. Indien u meteen een afspraak wilt maken kan dat ook. Vaak is het zelfs al mogelijk om binnen twee werkdagen langs te komen. De dag voor uw afspraak, zullen wij u altijd een SMS sturen ter herinnering. Echter, u hoeft niet persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de werkzaamheden.

Maak nu een afspraak met glazenwasser Diemen

Kortom, Mick Papenburg mag zich gerust de glazenwasser Diemen noemen. Al 26 jaar wassen wij de ramen en kozijnen in Diemen. Bent u op zoek naar een betrouwbare glazenwasser Diemen? Wij helpen u graag.

Glazenwasser Diemen

Mick Papenburg is sinds 1992 de glazenwasser Diemen. Bij aanvang van de nieuwbouw van Diemen-Noord is gelijk begonnen met het opbouwen van een klantenbestand in Diemen. We zijn nu nog steeds de glazenwasser Diemen. Met een klantenbestand van ongeveer 2000 huishoudens zijn wij de grootste aanbieder van facilitaire dienstverlening voor particulieren. Wij beperken ons niet alleen tot glazenwasser Diemen maar verzorgen ook schilderwerk. Wij geven op ons schilderwerk 5 jaar garantie.

Waarom glazenwasser Diemen

Al 26 jaar maandelijks de glazenwasser Diemen

Achteraf betalen per bank.

Wij doen de ramen, kozijnen deuren en vensterbanken.

Zonder contract. Opzeggen wanneer u wilt

Naam*

E-mailadres*

Bericht*

bottom of page