top of page

Glazenwasser Heemstede

Glazenwasser Heemstede

Nieuwbouw Havendreef Heemstede

Havendreef Heemstede

Nieuwbouwwijk Havendreef Heemstede

wordt een uitnodigende buurt die doet denken aan een ouderwets gezellige tuinstad. Groen en kindvriendelijk. Een gevarieerd aanbod in ruime en aantrekkelijke woningen. Centraal gelegen in hartje Heemstede met in de nabije omgeving water en Haarlem. Havendreef Heemstede wordt met recht een plek waar je van het leven geniet. 

Een glazenwasser die meer doet dan ramen wassen alleen. Wij plegen echt onderhoud!

U heeft een woning gekocht in de Havendreef Heemstede met een bepaalde visie. Een mooi, warm huis in een gezellige groene buurt dicht bij Amsterdam, Haarlem en het strand van Zandvoort. U wilt hier voor langere tijd plezierig wonen. De keuken, de vloeren, de badkamer de kleuren en het meubilair. Alles is met zorg (en bloed, zweet en tranen) zorgvuldig door u uitgezocht.

Nu het onderhoud nog.

De ramen maar vooral de kozijnen moeten regelmatig schoon worden gemaakt. Wij weten uit ervaring dat u het zelf niet of nauwelijks gaat doen. De wil is er wel maar het ontbreekt u gewoon aan tijd. Een baan, het gezin het huishouden enz..

Mick Papenburg de glazenwasser Heemstede heeft met 25 jaar ervaring alles in huis om u te ontzorgen. Wij wassen maandelijks al uw ramen en kozijnen gegarandeerd schoon. Voor een eerlijke prijs zonder concessies. Wij checken jaarlijks de dakgoten, regenafvoeren, dakkapellen en uw schilderwerk. Indien nodig geven wij het aan als er iets gebeuren moet, en voeren het, indien u dat wenst uit. Met ons als uw vaste glazenwasser Heemstede heeft u dus geen omkijken meer naar de buitenzijde van uw woning en kunt u de dingen doen waar u wel zin in heeft.

Geïnteresseerd geraakt in onze glazenwassers diensten in Heemstede? Vul het formulier in en wij nemen direct vrijblijvend contact met u op. U kunt ons sowieso een keer gratis uit proberen. Gewoon om te kijken of het klikt. Vrijblijvend en kosteloos. Mooi toch? Wij hopen tot snel!

De glazenwasser Heemstede

Een aantal van onze vaste klanten uit Amsterdam en Haarlem verhuist naar de nieuwbouwwijk Havendreef Heemstede. Door het vertrouwen in ons hebben deze mensen ons gevraagd mee te verhuizen als hun vaste glazenwasser. Wij doen dit natuurlijk graag en zullen ons sterk maken de vaste glazenwasser van de Havendreef Heemstede te worden. Als vaste klant bent u bij ons altijd verzekerd van schone ramen, kozijnen, deuren, vensterbanken en dakkapellen. Al uw houtwerk wordt grondig schoongemaakt. En... kunt achteraf per bank betalen. Bij Mick Papenburg de glazenwasser Heemstede bent u verzekerd van kwaliteit!

Waarom voor ons kiezen?

Wij wassen maandelijks de ramen en kozijnen bij ruim 4000 vaste klanten.

Dat zijn 50.000 woningen per jaar!

En dat al 25 jaar bij dezelfde klanten in meestal dezelfde buurt.

Bij ons is het onderhoud van uw op 1 na grootste bezit gegarandeerd in goede handen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

bottom of page