top of page

Glazenwasser de Krijgsman Muiden

Glazenwasser de Krijgsman Muiden

Nieuwbouw de Krijgsman Muiden

De Krijgsman Muiden

Nieuwbouwwijk de Krijgsman Muiden

wordt een uitnodigende buurt die doet denken aan een ouderwets gezellige tuinstad. Groen en kindvriendelijk. Een gevarieerd aanbod in ruime en aantrekkelijke woningen. Centraal in de wijk komt een fraaie waterplas waar je heerlijk kunt ontspannen, buurtgenoten ontmoet en waar kinderen kunnen spelen. De Krijgsman muiden is met recht een plek waar je van het leven geniet. 

Een glazenwasser die meer doet dan ramen wassen alleen. Wij plegen echt onderhoud!

U heeft een woning gekocht in de Krijgsman Muiden met een bepaalde visie. Een mooi, warm huis in een gezellige groene buurt dicht bij Amsterdam, Almere en het Gooi. U wilt hier voor langere tijd plezierig wonen. De keuken, de vloeren, de badkamer de kleuren en het meubilair. Alles is met zorg (en bloed, zweet en tranen) zorgvuldig door u uitgezocht.

Nu het onderhoud nog.

De ramen maar vooral de kozijnen moeten regelmatig schoon worden gemaakt. Wij weten uit ervaring dat u het zelf niet of nauwelijks gaat doen. De wil is er wel maar het ontbreekt u gewoon aan tijd. Een baan, het gezin het huishouden enz..

Mick Papenburg heeft met 25 jaar ervaring alles in huis om u te ontzorgen. Wij wassen maandelijks al uw ramen en kozijnen gegarandeerd schoon. Voor een eerlijke prijs zonder concessies. Wij checken jaarlijks de dakgoten, regenafvoeren, dakkapellen en uw schilderwerk. Indien nodig geven wij het aan als er iets gebeuren moet, en voeren het, indien u dat wenst uit. Met ons als uw vaste glazenwasser heeft u dus geen omkijken meer naar de buitenzijde van uw woning en kunt u de dingen doen waar u wel zin in heeft.

Geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Vul het formulier in en wij nemen direct vrijblijvend contact met u op. U kunt ons sowieso een keer gratis uit proberen. Gewoon om te kijken of het klikt. Vrijblijvend en kosteloos. Mooi toch? Wij hopen tot snel!

De glazenwasser van De Krijgsman Muiden

Een aantal van onze vaste klanten uit Amsterdam en Diemen verhuist naar de nieuwbouwwijk De Krijgsman Muiden. Door het vertrouwen in ons hebben deze mensen ons gevraagd mee te verhuizen als hun vaste glazenwasser. Wij doen dit natuurlijk graag en zullen ons sterk maken de vaste glazenwasser van de Krijgsman Muiden te worden. Als vaste klant bent u bij ons altijd verzekerd van schone ramen, kozijnen, deuren, vensterbanken en dakkapellen. Al uw houtwerk wordt grondig schoongemaakt. U kunt achteraf per bank betalen.

Waarom voor ons kiezen?

Wij wassen maandelijks de ramen en kozijnen bij ruim 4000 vaste klanten.

Dat zijn 50.000 woningen per jaar!

En dat al 25 jaar bij dezelfde klanten in meestal dezelfde buurt.

Bij ons is het onderhoud van uw op 1 na grootste bezit gegarandeerd in goede handen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

bottom of page