top of page

Glazenwasser Vleuterweide

Mick Papenburg is sinds 2007 de vaste glazenwasser in Vleuterweide.

Na veel problemen met Haagse en Turkse glazenwassers zijn wij na 10 jaar nog steeds, zoals destijds beloofd aan onze klanten, de vertrouwde glazenwasser van Vleuterweide.

En dat zullen we blijven ook.

Glazenwasser Vleuterweide

Sinds 2007 de glazenwasser in Vleuterweide

Ramen wassen

Voelt u dat het tijd is voor een grote schoonmaak? Dan mag het aan ramen wassen niet ontbreken. Bevuilde ramen zijn een aanslag op het uiterlijk van uw huis, op uw humeur en op de manier waarop het daglicht uw huis binnenvalt. Huur daarom een Glazenwasser Vleuterweide in.

De Glazenwasser is erkend door het GWR, het kwaliteitsregister voor Glazenwassers. Dit register waarborgt de professionaliteit en de integriteit van Glazenwassers. Door middel van het register weet de Glazenwasser Vleuten zichzelf positief op de markt te zetten en zich te onderscheiden door kwalitatief uitstekend en eerlijk werk te leveren. Zijn zaak is transparant, en dat is ook meteen zijn baan.

De Glazenwasser Vleuten maakt gebruikt van het Telewash systeem. Dit systeem is een combinatie van twee innovatieve ontwikkelingen om het glazenwasser effectiever en veiliger te maken. Het Telewash systeem is een telescopisch uitschuifbare steel met een reinigingsborstel aan de kop. Deze kop bevochtigd de ramen tijdens het wassen continue met Osmose water. Dit is gefilterd en gedemineraliseerd water. Hierbij worden er geen schoonmaakmiddelen meer gebruikt, waardoor de methode niet alleen goedkoper en veiliger is, maar ook gezonder en beter voor het milieu. Ook duurt het langer voordat de ramen her bevuilen wanneer de Glazenwasser Vleuten gebruikt maakt van Osmose water. Tot slot kan met dit water ook veilig en grondig reiniging van houtwerk, zonepanelen, gevels en zonnewerking worden bewerkstelligd.

Wilt u een Glazenwasser Vleuten inhuren om u te helpen met het schoonmaken en onderhouden van uw woning? Neem dan digitaal of telefonisch contact met ons op. Wij voorzien u dan gratis van een duidelijke en vrijblijvende offerte. Indien u meteen een afspraak wilt maken kan dat ook. Vaak is het zelfs al mogelijk om binnen vijf werkdagen langs te komen. De dag voor uw afspraak, zullen wij u altijd een SMS sturen ter herinnering. Echter, u hoeft niet persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de werkzaamheden.

Kozijnen schoonmaken

Glazenwasser Vleuten maakt alle kozijnen en houtwerk grondig schoon.

Glazenwasser Vleuten

Mick Papenburg Glazenwasser Vleuterweide is sinds 2007 de glazenwasser van Vleuten en de Leidsche rijn

bottom of page