top of page

Glazenwasser Wilnis

Glazenwasser Wilnis

Nieuwbouw De Maricken Wilnis  

De Maricken Wilnis

Nieuwbouwwijk De Maricken Wilnis

wordt een uitnodigende buurt op 20 min afstand van Amsterdam en Utrecht. Een gevarieerd aanbod in ruime en aantrekkelijke woningen. Centraal gelegen in het groene hart. De Maricken Wilnis wordt met recht een plek waar je van het leven geniet. 

Glazenwasser Wilnis doet veel meer dan ramen wassen alleen.

Wij plegen echt onderhoud!

U heeft een woning gekocht in De Maricken Wilnis met een bepaalde visie.

Een mooi, warm huis in een gezellige groene, kindvriendelijke buurt.

U wilt hier voor langere tijd plezierig wonen.

De keuken, de vloeren, de badkamer de kleuren en het meubilair, alles is zorgvuldig door u uitgezocht.

Nu het onderhoud nog.

De ramen maar vooral de kozijnen moeten regelmatig schoon worden gemaakt. Wij weten uit ervaring dat u het zelf niet of nauwelijks gaat doen. De wil is er wel maar het ontbreekt u gewoon aan tijd. Een baan, het gezin het huishouden enz..

Mick Papenburg de glazenwasser van Wilnis heeft met 25 jaar ervaring alles in huis om u te ontzorgen. Wij wassen maandelijks al uw ramen en kozijnen gegarandeerd schoon. Voor een eerlijke prijs zonder concessies. Wij checken jaarlijks de dakgoten, regenafvoeren, dakkapellen en uw schilderwerk. Indien nodig geven wij het aan als er iets gebeuren moet, en voeren het, indien u dat wenst uit. Met ons als uw vaste glazenwasser in Wilnis heeft u dus geen omkijken meer naar de buitenzijde van uw woning en kunt u de dingen doen waar u wel zin in heeft.

Geïnteresseerd geraakt in onze glazenwassers diensten in Wilnis?

Vul het formulier in en wij nemen direct vrijblijvend contact met u op. U kunt ons sowieso een keer gratis uit proberen. Gewoon om te kijken of het klikt. Vrijblijvend en kosteloos. Mooi toch? Wij hopen tot snel!

De glazenwasser Wilnis

Een aantal van onze vaste klanten uit Vleuten en Vinkeveen verhuist naar de nieuwbouwwijk De Maricken Wilnis. Door het vertrouwen in ons hebben deze mensen ons gevraagd mee te verhuizen als hun vaste glazenwasser. Wij doen dit natuurlijk graag en zullen ons sterk maken de vaste glazenwasser van de Maricken Wilnis te worden. Als vaste klant bent u bij ons altijd verzekerd van schone ramen, kozijnen, deuren, vensterbanken, dakgoten en dakkapellen. Al uw houtwerk wordt grondig schoongemaakt. En... kunt achteraf per bank betalen. Bij Mick Papenburg de glazenwasser van Wilnis bent u verzekerd van kwaliteit!

Waarom voor ons kiezen?

Wij wassen maandelijks de ramen en kozijnen bij ruim 4000 vaste klanten.

Dat zijn 50.000 woningen per jaar!

En dat al 25 jaar bij dezelfde klanten in meestal dezelfde buurt.

Bij ons is het onderhoud van uw op 1 na grootste bezit gegarandeerd in goede handen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

bottom of page