top of page

Dak en gevel reinigen

Geef uw dak en gevels weer de uitstraling van toen.

Uw woning of bedrijfspand is uw grootste bezit. Onderhoud aan uw dak en gevel is onontbeerlijk.

En u steekt er de ogen van de buren mee uit.

Dak en gevel reinigen

Uw dak en gevel schoon, een veilig gevoel

Het belang van een gezonde gevel.

Een woning of bedrijfspand is in de regel de grootste investering die een mens doet. Meestal wordt aan het interieur grote aandacht besteed. Dure keukens, vloeren en hifi systemen worden zonder omhaal aangekocht en zijn vaak het centrale punt in de woning. Een werkster maakt de boel dan eens per week schoon. Aan de buitenkant van het pand wordt vaak veel minder gedaan. Terwijl juist de buitenkant zo belangrijk is. Een goed dak, een schone dakgoot en een gezonde isolerende gevel zorgen ervoor dat het gehele pand decennia lang bescherming biedt aan de bewoners. 

Dak en gevel reinigen duur of valt het wel mee?

Het reinigen van dak en gevel is specialistisch werk, en moet altijd door ervaren mensen worden uitgevoerd. Mick Papenburg dak en gevel reiniging kan elke klus op elke hoogte aan. Door onze jarenlange ervaring met dak en gevel reiniging zijn wij niet duur. Dat komt omdat we juist door die ervaring, snel werken, en in het bezit zijn van alle materialen en reinigingsmiddelen. Geen klus is ons vreemd.

Hieronder geven wij de kosten weer voor diverse specialismen.

Dak reinigen incl. impregneren met 10 jaar garantie €20.- per m2

Gevel reinigen en impregneren met 10 jaar garantie €20.- per m2

Een vies dak en een vuile gevel reinigen

Periodiek onderhoud is noodzakelijk en absoluut niet duur.

u voorkomt hiermee verminderde bescherming van uw woning. Door ophoping van vuil, mos en bladeren wordt het regenwater niet meer afgevoerd en ontstaan lekkages, soms zelfs binnenshuis. Het water dat over het dak, de dakgoot, langs de buitenmuur loopt, kan ervoor zorgen dat het dak en de gevel gaat beschimmelen. De gevel, dakgoot en regenpijp worden een broedplaats voor schimmels, muggen en andere ongewenste levensvormen. Houten kozijnen, boeiboorden, dakranden en gevels kunnen gaan rotten. Daarbij komt mogelijk de dakgoot door het gewicht van het water los te zitten.

Mick Papenburg Dak en gevelreiniging

Ter voorkoming van voornoemde problemen adviseren wij om eens per 10 jaar het dak en de gevel te laten reinigen en impregneren. Mick Papenburg dak en gevelreiniging is gespecialiseerd in het schoonmaken van de gehele buitenzijde van uw pand en kan uw opdracht vaak binnen 48 uur al uitvoeren. En de kosten voor het reinigen van uw dak en gevel? Die vallen vaak enorm mee.

Wij plaatsen ook uw dakgoot bescherming.

Met gebruikmaking van de originele

POLY-NET Gootdrain®

Dit product is het beste in de markt en wij plaatsen het graag voor u.

Kosten €20.- p/meter incl. reinigen goot, materiaal en plaatsen.

Zo heeft u nooit meer een volle dakgoot.

Waarom uw dak en gevel laten reinigen maken door ons?

Contact Dak en gevel reinigen

Naam*

Adres*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Type object

Bericht*

bottom of page