top of page

Glazenwasser Mick Papenburg

De glazenwasser

Ouderwetse kwaliteit met de mogelijkheden van nu

Glazenwasser is een luxe (probleem)

Als we heel eerlijk zijn, en laten we maar eerlijk zijn, want we zijn toch niet gek, is een glazenwasser niet echt noodzakelijk. Het huis stort niet in, de kozijnen vallen niet van ellende uit de gevel en glas kan echt wel tegen een stootje.

Als we dus eerlijk zijn is een glazenwasser pure luxe. Het is gewoon fijn als je na een dag hard werken thuis komt in een schoon huis. Als je 's avonds de lichten aandoet, dat de ramen schoon zijn. Glas hoort te glimmen. In een restaurant zetten ze ook geen vuile glazen op tafel. Die worden gepoetst en gepoleerd, dat staat mooi. Een glazenwasser is dus een luxe. Daar betaal je voor. Maar welke glazenwasser snapt dat tegenwoordig nog? De gemiddelde glazenwasser is niet of nauwelijks geschoold en heeft het vak geleerd door te kijken naar een collega die het eigenlijk ook niet snapt. Ze doen maar wat. Immers, de klant heeft toch niks te willen, want de wijken zijn verdeeld, dus van concurrentie is geen sprake. 

Dit is hoe wij het doen

Maar dat is natuurlijk te gek voor woorden. Dat een bedrijf kan zeggen "je doet het maar met ons, of anders niet. Dan moet je het zelf maar doen."

Wij vinden dat iedereen, waar dan ook, moet kunnen kiezen welke glazenwasser men inhuurt. Dan krijg je een gezonde marktwerking en gezonde concurrentie.

Wij zijn nu 25 jaar werkzaam in deze branche in Diemen en nu 10 jaar in Vleuterweide en weten wat de klant wil. Het moet perfect en volgens afspraak gebeuren. De prijs/kwaliteit moet goed zijn. Er moet een makkelijke manier van betalen zijn, en ook heel belangrijk, het moet een goed, veilig gevoel geven. Wij concurreren op prijs, kwaliteit en service. Wij bieden de mogelijkheid ons uit te proberen. Gewoon om te kijken of het bevalt. En kiest u voor een maandelijks abonnement zonder contract, dan krijgt u die eerste proefbewassing gratis.

Ons motto is niet voor niets:

Vertrouwd Makkelijk en Snel.

TIP!

Of u voor ons kiest of een andere glazenwasser, let dan op de volgende punten. Dit zijn zaken die wij standaard bieden, maar bij de meeste glazenwassers eerder uitzondering dan regel zijn.

  • Vraag naar bedrijfsgegevens. Adres, website, KvK en btw nummer. Dit is een bedrijf verplicht te geven.

  • Verzeker u ervan dat u altijd kunt opzeggen of wisselen van glazenwasser wanneer u wilt.

  • Betaal altijd per bank. U heeft dan altijd een betaalbewijs.

  • Vraag om legitimatie.

Naam*

E-mailadres*

Bericht*

bottom of page