Dakkapelreiniging incl. WAX behandeling €95.-

Glazenwasser en Dakkapel reinigen
 

gevel reinigen Mick Papenburg
Gevel reinigen 
Geef uw dak en gevels weer de uitstraling van toen.
Uw woning of bedrijfspand is uw grootste bezit. Onderhoud aan uw dak en gevel is onontbeerlijk.
Maar uiteindelijk wil het oog ook wat.
Een door Mick Papenburg schoongemaakte gevel ziet er gewoon super strak uit!

Gevel reinigen 

Uw dak en gevel schoon, een schoon veilig gevoel

Het belang van een gezonde  gevel.

Een woning of bedrijfspand is in de regel de grootste investering die een mens doet. Meestal wordt aan het interieur grote aandacht besteed. Dure keukens, vloeren en hifi systemen worden zonder omhaal aangekocht en zijn vaak het centrale punt in de woning. Een werkster maakt de boel dan eens per week schoon. Aan de buitenkant van het pand wordt vaak veel minder gedaan. Terwijl juist de buitenkant zo belangrijk is. Een goed dak, een schone dakgoot en een gezonde isolerende gevel zorgen ervoor dat het gehele pand decennia lang bescherming biedt aan de bewoners. 

Een vuile gevel reinigen

Periodiek onderhoud is noodzakelijk en absoluut niet duur. 
u voorkomt hiermee verminderde bescherming van uw woning. Door ophoping van vuil, mos en bladeren wordt het regenwater niet meer afgevoerd en ontstaan lekkages, soms zelfs binnenshuis. Het water dat over het dak, de dakgoot, langs de buitenmuur loopt, kan ervoor zorgen dat het dak en de gevel gaan beschimmelen. De gevel, dakgoot en regenpijp worden een broedplaats voor schimmels, muggen en andere ongewenste levensvormen. Houten kozijnen, boeiboorden, dakranden en gevels kunnen gaan rotten. Daarbij komt mogelijk de dakgoot door het gewicht van het water los te zitten.

Mick Papenburg Dak en gevelreiniging Amsterdam

Ter voorkoming van voornoemde problemen  adviseren wij om eens per 10 jaar het dak en de gevel te laten reinigen en indien nodig te impregneren. Mick Papenburg dak en gevelreiniging is gespecialiseerd in het schoonmaken van de gehele buitenzijde van uw pand en kan uw opdracht vaak binnen 48 uur al uitvoeren. En de kosten voor het reinigen van uw gevel? Die vallen vaak enorm mee.

Dak en gevel reinigen duur of valt het wel mee?

Het reinigen van een gevel is specialistisch werk, en moet altijd door ervaren mensen worden uitgevoerd. Mick Papenburg gevel reiniging kan elke klus op elke hoogte aan. Door onze jarenlange ervaring met dak en gevel reiniging zijn wij niet duur. Dat komt omdat we juist door die ervaring, snel werken, en in het bezit zijn van alle materialen en reinigingsmiddelen. Geen klus is ons vreemd.

Prijzen gevel reinigen.

De kosten voor het reinigen van uw pand in Amsterdam vallen vaak best mee.
Het reinigen van een gevel is specialistisch werk, en moet altijd door ervaren mensen worden uitgevoerd. Mick Papenburg dak en gevel reiniging kan elke klus op elke hoogte aan. Door onze jarenlange ervaring met dak en gevel reiniging zijn wij niet duur. Dat komt omdat we juist door die ervaring, snel en efficiënt werken, en in het bezit zijn van alle materialen en reinigingsmiddelen. Geen klus is ons vreemd.
Hieronder geven wij de kosten weer voor diverse specialismen.
Dak reinigen incl. impregneren met 10 jaar garantie €20.- per m2
Gevel reinigen en impregneren met 10 jaar garantie €20.- per m2
Dakgoot reinigen Amsterdam
Wij plaatsen ook uw dakgoot bescherming.
Met gebruikmaking van de originele
Dit product is het beste in de markt en wij plaatsen het graag voor u.
Kosten €20.- p/meter incl. reinigen goot, materiaal en plaatsen.
Zo heeft u nooit meer een volle dakgoot.

Waarom uw gevel laten reinigen door ons?

Contact gevel reinigen

Dank u voor uw interesse in onze diensten. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.