top of page

Glazenwasser Aerdenhout.

Een huis is pas echt schoon als de ramen en kozijnen schoon zijn.

Mick Papenburg de glazenwasser van Aerdenhout wast al uw ramen en kozijnen streeploos schoon. Wij geven uw pand uitstraling.

Glazenwasser Aerdenhout

Al 25 jaar De glazenwasser in Aerdenhout

Zelf ramen wassen in Aerdenhout bijna onmogelijk

De meeste panden in Aerdenhout zijn vrijstaand. Grote villa's met veel authentieke elementen als houten sierlijsten, dakkapellen en verfraaide dakgoot omlijstingen. De ramen zijn vaak gezet in grote robuuste houten kozijnen die zijn afgewerkt met hoogwaardige verfsystemen. Het onderhoud van dit soort panden vergt kennis van de gebruikte bouwmaterialen en ervaring met het reinigen van hout. Wij hebben die kennis en daarnaast oog voor detail. Juist de details maken dat een pand straalt. Het schoonmaken van de ramen en kozijnen is niet alleen een spons erover. Juist de kitranden, de ventilatieroosters en kiertjes maken dat het kozijn eruit springt wanneer het goed is gereinigd. Een pand straalt pas echt als bijvoorbeeld ook de verlichting aan en om het pand, de brievenbus en de entree grondig wordt schoongemaakt.

Voelt u dat het tijd is voor een grote schoonmaak?

Dan mag het aan ramen wassen niet ontbreken.

Bevuilde ramen zijn een aanslag op het uiterlijk van uw huis, op uw humeur en op de manier waarop het daglicht uw huis binnenvalt.

Zelf de ramen wassen in Aerdenhout is haast niet mogelijk.

Panden in Aerdenhout zijn vaak groot en hebben veel ramen en zijn te groot om deze van binnenuit veilig en netjes te wassen.

Huur daarom Mick Papenburg de Glazenwasser van Aerdenhout in.

Wij wassen de ramen in alle straten in Aerdenhout.

De Glazenwasser van Aerdenhout is erkend door het GWR, het kwaliteitsregister voor Glazenwassers. Dit register waarborgt de professionaliteit en de integriteit van Glazenwasser Aerdenhout.

Door middel van het register weet de Glazenwasser Aerdenhout zichzelf positief op de markt te zetten en zich te onderscheiden door kwalitatief uitstekend en eerlijk werk te leveren.

De Glazenwasser Aerdenhout maakt gebruik van het Telewash systeem.

Dit systeem is een combinatie van twee innovatieve ontwikkelingen om het glazenwassen effectiever en veiliger te maken.

Het Telewash systeem is een telescopisch uitschuifbare steel met een reinigingsborstel aan de kop. Deze kop bevochtigd de ramen tijdens het wassen continue met Osmose water.

Dit is gefilterd, gedemineraliseerd water.

Hierbij worden er geen schoonmaakmiddelen meer gebruikt, waardoor de methode niet alleen veiliger is, maar ook gezonder en beter voor het milieu.

Ook duurt het langer voordat de ramen her bevuilen wanneer de Glazenwasser Aerdenhout gebruik maakt van Osmose water.

Tot slot kan met dit water ook veilig en grondig reiniging van dakkapellen, houtwerk, zonnepanelen, gevels en zonwering worden bewerkstelligd.

Woont u in Aerdenhout en wilt u een Glazenwasser inhuren om u te helpen met het wassen van de ramen en kozijnen van uw woning?

Neem dan digitaal of telefonisch contact met ons op.

Wij voorzien u dan gratis van een duidelijke en vrijblijvende offerte. Indien u meteen een afspraak wilt maken kan dat ook.

Vaak is het zelfs al mogelijk dezelfde dag of een dag later in Aerdenhout langs te komen en de ramen te wassen.

De dag voor uw afspraak, zullen wij u altijd een SMS sturen ter herinnering. Echter, u hoeft niet persoonlijk aanwezig te zijn als de glazenwasser in Aerdenhout de werkzaamheden gaat uitvoeren.

Waarom Mick Papenburg de glazenwasser Aerdenhout inhuren?

Al 25 jaar maandelijks Dé glazenwasser van Aerdenhout

Achteraf betalen per bank.

Wij wassen de ramen én kozijnen.

Geen contract.

Opzeggen wanneer u wilt

Naam*

Adres*

Woonplaats*

Mobielnummer*

E-mailadres*

Bericht*

bottom of page